Kategorie
Dystrybucja
Jak odetkać i udrożnić zlew kuchenny? Domowe sposoby na przetkanie zlewu
Misa ustępowa turecka – wszystko, co musisz wiedzieć
Dyspensery do serwetek
40,59 zł
Cena netto: 33,00 zł
40,59 zł
Cena netto: 33,00 zł
Serwetki dla gości w restauracji to standard. Bardzo ważnym elementem wyposażenia barów, restauracji oraz kawiarni są także praktyczne serwetniki. Typowy serwetnik do gastronomii nie zajmuje zbyte wiele miejsca, można go zatem bez problemu postawić na stole. Jeśli goście będą potrzebowali więcej serwetek, mogą je w dowolnym momencie łatwo wyjąć z dozownika.
W naszym asortymencie znajdziecie nie tylko chłonne serwetki, ale także różnego rodzaju dyspensery do serwetek. Możemy zaoferować starannie wykonane, estetyczne dozowniki do serwetek Tork oraz Katrin. Mamy nadzieję, że uda Wam się znaleźć odpowiednie produkty w aktualnej ofercie naszego sklepu internetowego.
Praktyczny serwetnik to istotny element nakrycia stołu. Estetyczny podajnik na serwetki powinien pasować do wystroju lokalu oraz zastawy stołowej. To rozwiązanie, które pozytywnie wpłynie na odczucia gości Waszego lokalu - w dowolnym momencie będą mogli w razie potrzeby sięgnąć po serwetkę. Warto w tym miejscu podkreślić, że funkcjonalny pojemnik na serwetki znacznie ułatwia wyciągnięcie tylko jednej serwetki. Nic zatem dziwnego w tym, że dyspenser do serwetek jest rozwiązaniem stosowanym tak często w lokalach gastronomicznych różnej klasy.
Dozownik na serwetki pozwoli na oszczędne gospodarowanie serwetkami w lokalu gastronomicznym. Bardzo dużo serwetników dla gastronomii ma wygodny system wyciągania "jedna po drugiej". Jak już wspomnieliśmy, w naszym asortymencie znajdziecie dozowniki na serwetki firm Tork oraz Katrin. Niezależnie od tego, na jaki model się zdecydujecie, możecie oczekiwać podajnika łatwego do uzupełniania, który będzie skutecznie chronił serwetki przed wpływem wilgoci.
Funkcjonalny dyspenser na serwetki to bezsprzecznie rozwiązanie bardzo ekonomiczne. Jak już wspomnieliśmy, typowy dozownik serwetek dozuje je po jednej sztuce. Gość restauracji wyciąga każdorazowo tylko jedną serwetkę, jednocześnie częściowo wysuwa się następna serwetka. Dzięki temu rozwiązaniu można ograniczyć liczbę zużytych w lokalu gastronomicznym serwetek nawet o 25%, finalnie zmniejsza się liczba odpadów, a pracownicy rzadziej muszą uzupełniać podajniki do serwetek.
Obecnie można wybrać dyspenser do serwetek, który idealnie będzie pasował do konkretnego lokalu. Na rynku dostępne są serwetniki z różnych materiałów, m.in. z eleganckiego drewna oraz z funkcjonalnego plastiku. Oczywiście nie tylko estetyka jest ważna przy wyborze odpowiedniego dyspensera. Optymalnym rozwiązaniem są niezbyt duże modele o kompaktowej budowie, które nie zajmują zbyt wiele miejsca na stole. Przy wyborze warto zwrócić uwagę na to, czy konkretne serwetniki do restauracji są na tyle stabilne i ciężkie, aby nie przewracały się, przy wyciąganiu z nich serwetek.
Plastikowy dyspenser do serwetek to rozwiązanie, które przyda się w każdym punkcje gastronomicznym. Obecnie oferowane są dozowniki, które dozują serwetki bezdotykowo, co jest bardziej higieniczne. Plastik, który używany jest do produkcji podajników do serwetek Tork i Katrin jest odporny na powstawanie uszkodzeń o charakterze mechanicznym. Jednocześnie tego typu serwetniki do restauracji dostępne są w różnych kolorach, zatem bez problemu można wybrać model pasujący do estetyki danego lokalu. Konserwacja i utrzymanie w czystości dozowników z plastiku nie nastręcza żadnych trudności.
Szukasz dozownika do serwetek o ponadczasowym wyglądzie, który będzie pasował do każdego eleganckiego lokalu? W takim razie dobrym rozwiązaniem będzie podajnik serwetek Tork z aluminium. Również i ten dyspenser serwetek dozuje je pojedynczo, dlatego możliwe jest bardziej ekonomiczne zużycie serwetek w lokalu. Ze względu na smukłą obudowę aluminiowe dyspensery serwetek Tork nie potrzebują zbyt wiele miejsca, można je ustawić także na stosunkowo niedużych stolikach w restauracji.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, firma Tork oferuje także elegancki serwetnik z drewna orzechowego. To serwetnik do lokalu gastronomicznego, w którego wystroju dominują naturalne materiały i ciepłe barwy. Również i ten serwetnik do restauracji wyróżnia się swoją kompaktową formą. Dozownik ma system wyciągania "jedna po drugiej", co oznacza, że pozwala na ekonomiczne gospodarowanie serwetkami.